Какво детско облекло за момчета ще открием в Kidsfashion.bg

Модата не бива да ни затруднява, ето защо решихме да се вдъхновим от колекциите на световните детски марки. Често родителиете смятат, че изборът на дрехи за момчета е предимно статичен и дори скучен. За щастие, това не е вярно! Броят на трендовете в гардероба днес показва друго. Стиловете на хлапетата се развиха през годините, за да включват модерни, забавни, качествени и оригинални аутфити за тях.

детски дрехи за момчета

Моделите, които все още можем да открием като „вечни“ детски дрехи в гардероба на малките, и по-специално в този на момчетата, са тишърти, суичъри, панталони, якета и палта, и разбира се – спортни комплекти. Ще споменем и няколко цветове и шарки. Никой цвят вече не е твърде момичешки или категорично момчешки, тъй като момчетата днес са преодолели всяка традиционна бариера на модната култура.

дрехи за момчетаЩо се отнася до детските дрехи, без значение дали са есенно-зимни или пролетно-летни, не само момичетата се интересуват от тях. Момчетата също изразяват себе си и своя стил, чрез модата… и ние категорично одобряваме това!

Когато настъпи есента, е време да извадим връхните детски дрехи с дълги ръкави, меките пуловери, топлите обувки и плетени аксесоари. Ето няколко есенни аутфита, които откриваме в онлайн магазин Kidsfashion.bg, и които всяко момче трябва да има в своя гардероб, когато настъпва есента.

Худи и дънки

Започваме с нещо простичко, което почти всеки от нас има. Носенето на качулка е най-лесният изход, ако искаме хлапетата да останат на топло и да изглеждат добре, докато играят и правят нещата, които обичат да правят.


Пуловер, риза и панталони

Хубавото на детските дрехи и техните стилове е колко ранообразие всъщност могат да ни предложат те. Откриваме ги в различни цветове и дизайн, което ги прави наистина  универсални. Това означава, че децата ще могат да ги носят в училище, на разходка, навън с приятели… и наистина навсякъде!

Съчетанието между тези три маркови елемента от гардероба на децата се откроява като един от най-прохладните аутфити.

 

Тишърт, карирана риза и дънки

карирана риза с дънкиКазваме „здравей“ на многопластовото детско облекло, което всички момчета ще носят с удоволствие този сезон. Не можем да си позволим да направим списък с всички тренди тоалети за момчетата, без да добавим тази легендарна комбинация.

Active

Нищо не може да затвърди момчешките дрехи в прохладен есенен ден повече от спортния комплект! Това е смел аутфит за днешните модерни момчета.

Модните трендове идват и си отиват, други се появяват отново от време на време, защото ни липсват, трети пък променят своята цена с времето или се превръщат в поредната временна стока. Важно е да открием как да ги включим в детското облекло и да се сбогуваме със скучните и невдъхновяващи дрехи на малките.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук