Какви играчки ще намерите в Рая Тойс

Играчките са много важна част от ежедневието на всеки малък човек. Много важно е да избираме правилните видове и материали за изработка, с които не само да зарадваме някого, но и да развием някое негово качество или умение. Детските играчки се ползват, освен за игра, и за влизане в роли, чрез които се развиват различни жизнени умения. Затова не можем да ги определим само като средство за забавление, но и за учене. Те са много важна част за овладяване на границите и правилата вкъщи. Детски играчки

С тяхна помощ след това можете да научите мъника да смята, а дори и да разпознава буквите и да чете. Има много образователни играчки за развиване на фината моторика, логическото мислене, паметта и въображението, което е много важно, особено в ранна детска възраст.

Видове детски игри

Бебешки

Те са предназначени за най-малките и са от меки материали, с различни звуци и светлини, които наистина забавляват бебетата, но и стимулират сетивата им. Дрънкалките, висящите меки мечета, рибки и подобни, които се въртят са едни от най-желаните за тази възраст.

Играчки за над 1 година

В този възрастов период детските играчки вече са по-цветни, направени от различни материали включително и дърво. Те са за редене на различни фигури например. За момичетата вече са подходящи количките за кукли и леглата, чрез които също могат да придобият някои умения. Дори могат да се използват за първото, по-стабилно, ходене, за подпиране. Малките елементи не са препоръчителни, защото все още има опасност от гълтане или попадане в носа или ушите на някоя частица от конструктора например.

Играчки за между 3 и 6 години

Тук детските предложения вече са хиляди, защото малчуганът вече има интереси, умения, гледа детски филмчета, кара колело или тротинетка и още много други. В този възрастов период започва и играта с различни пъзели и строителни игри с определени правила. Мъниците започват да разбират как трябва да се играе, какво не трябва да се прави, кои герои са им любими и в каква роля искат да влязат с тях и т.н. Игрите с рисуване също стават интересни през този период, както и тези, в които се изработва нещо и има краен продукт.

Игри от реклами

Тези детски игри са интересни за всяка възраст, въпреки че често изобщо не са евтини. Те са създадени за различни възрасти, като рекламите постоянно прекъсват филмчето и се фиксира вниманието на малкия човек, точно на тази фигурка, която се показва по телевизията, на колата, която прави страшни рокади, пералнята, от която падат мръсни дрехи или диван, който яде чорапи и бонбони.

В онлайн магазин Рая Тойс можете да намерите различни видове образователни, забавни или игри за двора, за момчета и момичета.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук